Lammetjesdagen

Er zijn heel veel lammetjes geboren bij de Edese Schaapskudden en die willen we graag laten zien. Op 7 en 8 maart, van 9:00-16:00 uur zijn een aantal lammetjes te aaien in een grote tent op het terrein voor de schaapskooi op de Ginkelse heide.  

In deze tent wordt een hoek speciaal ingericht voor een aantal moederschapen met hun lammetjes. Kinderen mogen daarbij om de dieren te aaien. Een fantastische ervaring, want onze schapen zijn erg lief en worden graag geaaid. 

Wij ontvangen u met beschuit met blauwe of roze muisjes, een puur Hollandse traditie die wij graag voortzetten, ook bij de schapen.  Er is warme drank verkrijgbaar en uiteraard nemen wij onze prachtige collectie ‘schapenartikelen’ mee voor de verkoop ten behoeve van de schaapskudde. Voor de kinderen nemen wij kleurplaten mee en in de tent hebben we ook de mogelijkheid om te kleuren.