Nieuwe kerstkaart schaapskudde gepresenteerd

Tijdens een gezellige bijeenkomst met vrijwilligers en relaties in restaurant Buitenzorg is op woensdag 7 november de nieuwe kerstkaart van de Edese Schaapskudden gepresenteerd. Het wordt al bijna een traditie, ook dit jaar is gekozen voor een schilderij van de Edese schilderes Tini van Gijtenbeek. Het is knap dat zij ieder jaar op een andere manier een verrassend beeld schetst van de schaapskudde.

De onthulling van de kerstkaart werd gedaan door Tini van Gijtenbeek en Herman Prangsma, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden.

Gijs van Veldhuizen, voorzitter van de Stichting Edese Schaapskudde, sprak daarna een dankwoord uit, waarbij hij aangaf trots te zijn op de vele vrijwilligers en het werk dat zij doen voor de schaapskudden.

De kerstkaarten zijn gedrukt door drukkerij Van Eden en ingepakt met behulp van de leden van Rotary Ede-Hoekelum. De komende tijd worden de mapjes met kaarten uitgeleverd aan de diverse verkoopadressen in de gemeente Ede. Een overzicht van deze verkoopadressen wordt binnenkort bekendgemaakt.
Alle kaarten zijn verpakt in mapjes van 6 stuks, inclusief envelop, en kosten € 5,- per mapje. Naast een set met alleen nieuwe kerstkaarten van 2018 is er ook een set met een mix van 6 kaarten verkrijgbaar (2 nieuwe afbeeldingen van 2018 en 4 kaarten van voorgaande jaren).
De opbrengst van de kerstkaarten komt volledig ten goede aan de instandhouding van de schaapskudden.

         Dit bericht was geplaatst in Nieuws.