De nieuwe kerstkaart van de Edese Schaapskudden is bekend

Ieder jaar in november wordt de nieuwe kerstkaart van de Edese Schaapskudden gepresenteerd. De laatste jaren worden de kaarten gemaakt door de Edese schilderes Tini van Gijtenbeek. Zij weet als geen ander hoe je de sfeer van een schaapskooi met schapen moet vastleggen.

De opbrengst van de kerstkaarten wordt volledig gebruikt voor de instandhouding van de schaapskudden.

Woensdag 8 november werd de kerstkaart voor 2017 gepresenteerd in restaurant Buitenzorg. Daarbij was ook schilderes Tini van Gijtenbeek aanwezig. Voor de onthulling plaatsvond bedankte Herman Prangsma, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden, haar voor het prachtige schilderij dat is gebruikt voor de kerstkaart.

De kaarten zijn gedrukt door drukkerij Van Eden en ingepakt met behulp van de leden van Rotary Ede-Hoekelum en worden binnen korte tijd uitgeleverd aan de diverse verkoopadressen in de gemeente Ede. Een overzicht van de verkoopadressen wordt bekendgemaakt op de website en op de Facebook pagina van de Edese Schaapskudden.

Naast een set met alleen nieuwe kerstkaarten van 2017 is er ook een set met een mix van 6 kaarten verkrijgbaar (2 nieuwe afbeeldingen van 2017 en 4 kaarten van voorgaande jaren). Alle kaarten zijn verpakt in mapjes van 6 stuks, inclusief envelop, en kosten € 5,- per mapje. De opbrengst van de kerstkaarten komt volledig ten goede aan de instandhouding van de schaapskudden.

 Dit bericht was geplaatst in Nieuws.