Knuffelactie bij de Edese Schaapskudden

Over een maand is het Sinterklaas en daarom heeft de Edese Schaapskudden besloten een knuffelactie te houden. Deze keer gaat het niet om het knuffelen van de lammetjes, maar om de knuffelschapen die wij verkopen tijdens onze evenementen.

Speciaal voor Sinterklaas hebben wij een kleine selectie gemaakt uit ons aanbod, niet alleen knuffels, maar ook enkele andere producten. De gekozen producten kunt u bestellen door het insturen van een bestellijst per e-mail.

Het is ook mogelijk kerstkaarten te bestellen via dit formulier. Voorbeelden van deze kaarten ziet u onder dit bericht.

U kunt bestellen tot en met 24 november. Op zaterdag 26 november ligt uw bestelling klaar in het Winkeltje van Lammert van de Bospoort, Amsterdamseweg 20 in Ede. Ophalen is mogelijk tussen 13:00 en 16:00 uur en u kunt alleen contant betalen, pinnen is niet mogelijk.

knuffelactie-2016

bestelformulier-knuffelactie

flyer-kerstkaart-2016Dit bericht was geplaatst in Acties.