De nieuwe kerstkaart is gepresenteerd

We maken ons weer op voor de komende feestdagen aan het eind van dit jaar: kerst en de jaarwisseling. Nog steeds worden in deze periode veel kerstkaarten verzonden aan familie, vrienden, bekenden en relaties. Ieder jaar verkoopt de Edese Schaapskudde kerstkaarten waarvan de opbrengst rechtstreeks ten goede komt aan de instandhouding van de schaapskudde. Op woensdag 9 november is de nieuwe kerstkaart gepresenteerd in Restaurant Buitenzorg.

De presentatie vond plaats in het bijzijn van de Edese schilderes Tini van Gijtenbeek. Zij heeft de laatste jaren veel fraaie schilderijen geleverd voor de kerstkaarten. Herman Prangsma, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden, bedankte haar voor de prachtige schilderijen die zij maakt voor de schaapskudde, speciaal voor het gebruik op de kerstkaarten. Samen onthulden zij vervolgens de nieuwe kerstkaart voor 2016.

De kaarten zijn gedrukt door drukkerij Van Eden en daarna ingepakt met behulp van de leden van Rotary Ede-Hoekelum en worden uitgeleverd aan de diverse verkoopadressen.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in de gemeente Ede. Een compleet overzicht hiervan wordt nog bekendgemaakt op deze website en op de Facebook pagina van de Edese Schaapskudden.

Naast een set met alleen nieuwe kerstkaarten van 2016 is er ook een set met een mix van 6 kaarten verkrijgbaar (2 nieuwe afbeeldingen van 2016 en 4 kaarten van voorgaande jaren). Alle kaarten zijn verpakt in mapjes van 6 stuks, inclusief envelop, en kosten € 5,- per mapje.Dit bericht was geplaatst in Nieuws.