Nieuwe kerstkaart gepresenteerd

Het is weer wintertijd en langzaamaan bereiden we ons voor op de komende feestdagen. Het duurt nog enige tijd voor het zover is, maar de Edese Schaapskudde heeft op woensdag 4 november de nieuwe kerstkaart gepresenteerd in Restaurant Buitenzorg.

Gijs van Veldhuizen, voorzitter van Stichting Edese Schaapskudde, sprak een algemeen openingswoord, waarna werd overgegaan tot de presentatie van de nieuwe kerstkaart. Allereerst werd de Edese schilderes Tini van Gijtenbeek in het zonnetje gezet door Herman Prangsma, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudde. Hij sprak haar lovend toe en bedankte haar voor de vele mooie schilderijen die zij in de loop der jaren heeft gemaakt voor de kerstkaarten van de Edese schaapskudde. Daarna onthulden zij samen het schilderij dat heeft gediend als ‘model’ voor de kerstkaart van 2015.

De kaarten zijn inmiddels gedrukt en ingepakt met behulp van de leden van Rotary Ede-Hoekelum en worden uitgeleverd aan de verkoopadressen.

De nieuwe kaart, 6 stuks in een mapje, is vanaf 15 november verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in de gemeente Ede. Een compleet overzicht wordt bekendgemaakt op de website en op de Facebook pagina van de Edese Schaapskudde.

Dit jaar is opnieuw een set kaarten samengesteld met afbeeldingen van voorgaande jaren.

Alle kaarten zijn verpakt in mapjes van 6 stuks, inclusief envelop, en kosten € 5,- per mapje. De opbrengst van de kerstkaarten komt volledig ten goede aan de instandhouding van de schaapskuddeDit bericht was geplaatst in Nieuws.